Palvelumme

Avasimme lokakuussa 2019 Mynämäelle riistantarkastuslaitoksen hirvieläinten lihan käsittelyyn. 

 
Metsästäjät ja metsästysseurat voivat tuoda meille saaliinsa eläinlääkärin tarkastusta varten. Tarkastuksesta veloitetaan ruhokohtainen maksu lajeittain. Tarkastuksessa ruho leimataan ja metsästäjä saa tarkastuspäätöksen mukaansa. 

 
Metsästäjät ja metsästysseurat voivat myös myydä meille saaliinsa. Maksamme ruhoista lajeittain tarkastettujen ruhokilojen mukaan.

 
Saalis tuodaan meille mielellään suolistettuna, kaikki sisäelimet tulee olla ruhon mukana. Ruhot toimitetaan meille aina ennalta sovitusti ja mahdollisimman nopeasti kaadon jälkeen.

 

Riistan myynti ravintoloille ja yksityisasiakkaille

Myymme riistaa suoraan myös ravintoloille ja yksityisasiakkaille. Pienin erä on puolikas peura, eli noin 7 kg lajitelma lihaa. Hinta alkaen 20 euroa/kg. Kysy lisää.

Riistan ostosta kiinnostuneet yksityishenkilöt ja yritykset, ottakaa yhteyttä!

Metsästäjälle


Metsästäjät ja metsästysseurat voivat tuoda meille saaliinsa eläinlääkärin tarkastusta varten. Tarkastuksesta veloitetaan ruhokohtainen maksu lajeittain. Tarkastuksessa ruho leimataan ja metsästäjä saa tarkastuksesta kirjallisen päätöksen.

Metsästäjät ja metsästysseurat voivat myös myydä meille saaliinsa. Maksamme ruhoista lajeittain tarkastettujen ruhokilojen mukaan.

Ruhot toimitetaan meille aina ennalta sovitusti ja mahdollisimman nopeasti kaadon jälkeen. Metsästäjän ei tule käsitellä saalista ennen meille tuomista, suolistuksen voi tehdä, mutta myös perna täytyy toimittaa tarkastukseen.

 

Reseptejä

Täältä voit tutkailla ideoita maittaviin riistaresepteihin. Mm. Riimipeura reseptimme voitti Haloo Maaseudun joulureseptikilpailun.

Riimipeuraa Riistapajan tapaan tästä...

Ylikypsää peuraa Riistapajan tapaan tästä...

Sisäpaistireseptit tästä...